انتقاد بقائی از قطر و فرانسه

کد خبر: 1416166

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به استفاده از لفظ «درگیری ایران» (Iran conflict) در موضع‌گیری‌های برخی طرف‌ها از جمله در بیانیه مشترک مقامات قطر-فرانسه:«لطفا به دنبال پنهان‌کردن حقیقت در پشت تعابیر گمراه‌کننده نباشید. چیزی به نام «درگیری ایران» وجود ندارد؛ حقیقت آشکار، «جنگ تجاوزکارانه علیه ایران» است که آمریکا و اسرائیل به راه انداخته‌اند.

انتقاد بقائی از قطر و فرانسه

 سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به استفاده از لفظ «درگیری ایران»(Iran conflict) در موضع‌گیری‌های برخی طرف‌ها از جمله در بیانیه مشترک مقامات قطر - فرانسه تصریح کرد: با نامگذاری «جنگ تجاوزکارانه علیه ایران» به‌ عنوان «درگیری ایران» حقیقت را مخدوش نکنید.

به گزارش ایرنا، اسماعیل بقائی پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ در واکنش به استفاده از لفظ «درگیری ایران» (Iran conflict) در موضع‌گیری‌های برخی طرف‌ها از جمله در بیانیه مشترک مقامات قطر-فرانسه، در شبکه ایکس نوشت: «لطفا به دنبال پنهان‌کردن حقیقت در پشت تعابیر گمراه‌کننده نباشید. چیزی به نام «درگیری ایران» وجود ندارد؛ حقیقت آشکار، «جنگ تجاوزکارانه علیه ایران» است که آمریکا و اسرائیل به راه انداخته‌اند.

وی افزود: امتناع از نامیدن «تجاوز» به نام واقعی‌اش، بی‌طرفی نیست بلکه نوعی مسئولیت‌گریزی اخلاقی است. اگر از شجاعت اخلاقی لازم برای نام‌بردن از «تجاوز» و معرفی «متجاوز» برخوردار نباشیم، چگونه می‌توانیم ادعا کنیم که شجاعت مواجهه با بی‌عدالتی و ظرفیت ارائه راه‌حل‌های عملی یا مشارکت معنادار در صلح را داریم؟

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: صلح را نمی‌توان با مماشات با متجاوزان، مشروعیت بخشیدن به تجاوز، محکوم‌کردن قربانی یا قربانی کردن اصول بنیادین بنا کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید