نظامی اخراج‌شده راهی مجلس آمریکا شد

کد خبر: 1417629

شاید کمتر کسی فکر می‌کرد که اخراج دریادار نانسی لاکور زمینه موفقیت‌های بعدی او را فراهم کند. این نظامی به سمت معاونت فرماندهی نیروی ذخیره دریایی ارتقا یافته بود، اما در ماه اوت از سوی وزیر جنگ آمریکا پیت هگست اخراج شد.

نظامی اخراج‌شده راهی مجلس آمریکا شد

نانسی لاکور از کهنه‌سربازان نیروی دریایی آمریکا، توسط وزیر جنگ این کشور اخراج شد اما توانست با پیروزی در انتخابات کنگره، راهی مجلس نمایندگان ایالات متحده شود.

خبرگزاری فارس: شاید کمتر کسی فکر می‌کرد که اخراج دریادار نانسی لاکور زمینه موفقیت‌های بعدی او را فراهم کند. این نظامی به سمت معاونت فرماندهی نیروی ذخیره دریایی ارتقا یافته بود، اما در ماه اوت از سوی وزیر جنگ آمریکا پیت هگست اخراج شد. 

این اقدام هم‌گام با اقدامات دیگر هگست برای پاکسازی پنتاگون از زنان عالی‌رتبه نظامی انجام شد. لاکور در انتقاد از عملکرد وزیر جنگ آمریکا گفته که «پیت هگزث بی‌صلاحیت‌ترین وزیر دفاعی (وزیر جنگی) است که تاکنون داشته‌ایم و آسیب قابل‌توجهی به ارتش ما وارد می‌کند که واقعاً دهه‌ها طول می‌کشد تا جبران شود» و افزود که او «باید برود».

این نماینده آمریکایی حالا با پیروزی بر «جنی کاستا هانیکات» از حزب جمهوری‌خواه از ایالت کارولینای جنوبی به مجلس می‌رود و در آنجا می‌تواند به همراه سایر دموکرات‌ها، طرح استیضاح هگزث را کلید بزند.

انتقادات به وزیر جنگ آمریکا پس از جنگ علیه ایران تشدید شده است. برخی رسانه‌ها از احتمال جایگزینی او با فرد دیگری خبر داده‌اند. 

علاوه بر این، زمزمه‌های استیضاح هگزث نیز به گوش می‌رسد. بسیاری، او را مقصر اصلی حمله به ایران و میلیاردها دلار هزینه برای یک «جنگ نامشروع» می‌دانند و معتقدند محاسبات اشتباه او و ترامپ، آمریکا را در باتلاقی خودساخته گرفتار کرده است. 

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید