ابتکار: خانواده به لکنت زبان افتاده است

کد خبر: 878055

معاون امور زنان ریاست جمهوری با بیان اینکه خانواده به لکنت زبان افتاده است، گفت: با اختلال ارتباطی درون خانواده روبرو هستیم.

ابتکار: خانواده به لکنت زبان افتاده است

خبرگزاری مهر: معصومه ابتکار در نشست بیان تجارب زیسته زنان در دفاع مقدس گفت: این که اعتقاد داریم مدیون شهدا و خانواده‌های آنان هستیم از شعار و حرف گذشته است و بسیاری از آنچه که امروز داریم به ایثار‌ها و فداکاری‌های آن‌ها بر می‌گردد.

وی افزود: این موضوع آنقدر واضح و مبرهن است که حتی بدخواهان ایران هم جرأت آن را ندارند.

معاون امور زنان ریاست جمهوری در ادامه گفت: یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های ما در معاونت زنان در ادامه سیاست‌های دولت تدبیر و امید، توجه به تجربه زیسته و جایگاه‌ها و ارزش‌های زنان در دفاع مقدس و قدردانی از تلاش آنهاست و همچنین اقدام برای ثبت و ضبط تجربیات آنهاست.

وی یادآور شد: یکی از رویکرد‌های ما این است که دیدار‌هایی را به صورت مستمر با خانواده شهدا برگزار می‌کنیم. در این دیدار‌ها که البته حضور بنیاد شهید در آن به صورت پررنگ قابل مشاهده است تلاش می‌کنیم در کنار رفع خلاء‌ها و کمبود‌ها از تجارب این بزرگواران نیز بهره‌مند شویم.

ابتکار تأکید کرد: این دیدار‌ها برای ما یک وظیفه است؛ در عین حال ایجاد انگیزه نیز می‌کند. چون مادران شهداء آنقدر در اوج سختی‌ها با امید به مسائل نگاه می‌کنند که برای همه ما الهام بخش است.

معاون امور زنان ریاست جمهوری به موضوع گفتگوی ملی خانواده به عنوان یکی از برنامه‌های راهبردی این معاونت اشاره کرد و اظهار داشت: موضوع خانواده هم در قالب سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و هم ماده ۱۰۲ و هم برنامه‌ها و سیاست‌های رئیس جمهور به طور ویژه دیده شده است.

وی افزود: خانواده از جهات مختلف در معرض آسیب است. بعد اقتصادی که معیشت را تحت تأثیر قرار داده، مباحث حقوقی و حتی آسیب‌هایی مانند اعتیاد.

ابتکار خاطرنشان کرد: همه این موارد متولیانی دارد و رسیدگی به خانواده شروع شده است، اما در کنار همه این‌ها موضوعی که جامعه شناسان و روان شناسان به آن اشاره دارند، مسئله اختلال ارتباطی درون خانواده هاست.

معاون امور زنان ریاست جمهوری گفت: ما امروز به دلیل نوع مناسبات، دنیای دیجیتال و ... با آسیبی روبرو هستیم به نام عدم مفاهمه و لکنت زبان در خانواده. در این آسیب گفتگوی سازنده در خانواده انجام نمی‌شود و سوء تفاهم‌های زیاد باعث خشونت لفظی شده است.

وی افزود: ما به گفتگوی بین نسلی نیاز داریم؛ لذا با نظر صاحبنظران طرح گفتگو‌ها بین خانواده را از سال قبل شروع کردیم که امسال در ۲۰ استان اجرایی شده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها