ایران‌خودرو و سایپا استانداردها را رعایت نمی‌کنند

کد خبر: 884415

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران با بیان اینکه خودروهای شرکت‌های سایپا و ایران‌خودرو از برخی جهات علی‌الخصوص آلودگی هوا بی‌کیفیت هستند، گفت: در همین راستا اجازه بازرسی از این شرکت‌ها به ما داده نشد و این رویکردی نیست که ما بتوانیم توسط آن، مشکلات را حل کنیم.

ایران‌خودرو و سایپا استانداردها را رعایت نمی‌کنند

خبرگزاری فارس: پور سید آقایی مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران در کارگروه کاهش آلودگی هوا که در استانداری تهران برگزار شد، گفت: ما در حال حاضر ابزاری برای صدور بار برگ نداریم و برای اجرای آن تا مدتی باید پلیس در گذرها حضور داشته باشد تا باربرگ‌ها را چک کند که اگر موجود نبود باید با رانندگان متخلف برخورد شود.

وی افزود: دستگاه‌ها باید مکلف شوند برای جابجایی بار باربرگ صادر کنند، با وجود اینکه جا افتادن این طرح زمان می‌برد ولی هرچقدر پیشرفت‌های علمی بیشتر شود کنترل‌ها راحت‌تر خواهد بود.

وی افزود: همت استاندار تهران در رفع آلودگی هوا سبب شد تا ما نیز برنامه‌های نیمه دوم را برای کاهش آلودگی هوا اجرا کنیم و امیدواریم دیگر مسئولان نیز چنین همتی داشته باشند.

پور سید آقایی بیان کرد: ما حدود ۵ درصد از اتوبوس‌ها را که با آلودگی همراه بودند از ابتدای مهرماه از دور خارج کردیم همچنین گشت‌های ما در پایانه‌ها حضور دارند و با خودروهایی که با وجود دریافت معاینه فنی دودزا هستند برخورد می‌کنند.

وی افزود: ما خودروهای انتقال پسماند را موظف کردیم تا از ابتدای آبان ماه اگر معاینه فنی نداشته باشند به آنها حقوق ارائه نمی‌شود تا شاید این امر سبب دریافت معاینه فنی توسط این افراد شود. همچنین شهرداری اجازه ورود کامیون حمل نخاله‌ای که معاینه فنی ندارد را در سه نقطه تخلیه نخاله‌ای که در تهران تعبیه شده است را نمی‌دهد، ما امیدواریم دستگاه‌های نظامی، انتظامی و سایر دستگاه‌های اجرایی بحث معاینه فنی‌ها را رعایت کنند تا با مشکل مواجه نشویم.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران خاطرنشان کرد: جا دارد اینجا از خودروسازان گلایه کنم زیرا شرکت‌های خودروسازی داخل مانند ایران‌خودرو و سایپا خودروهای سواری‌شان کیفیت ندارد و همچنین اجازه بازرسی از خط تولید خودروهای سنگین این شرکت‌ها به ما داده نمی‌شود و این مورد رویکردی نیست که بتوانیم با این روش مشکلات ملی را حل کنیم.

وی افزود: انتظار داشتیم مصوبه‌هایی که در کارگروه‌های ملی تصویب شده‌اند حداقل توسط شرکت سایپا و ایران‌خودرو انجام شود تا شوق انجام کار و بازرسی از این خودروها برای کاهش آلودگی ادامه یابد زیرا آلودگی مسئله ملی است که همه دستگاه‌ها به دلیل در برخورد بودن آن با جان مردم مسئول هستند و شهرداری نمی‌تواند به تنهایی اقدامات پیشگیرانه انجام دهد.

وی در خصوص تغییر ساعت شیفت‌های مختلف شرکت‌های صنعتی تولیدی گفت: بررسی‌ها نشان داده این مورد می‌تواند از بار ترافیک بکاهد همچنین ساعت کار ادارات بهتر است از ۷ آغاز شود و برای مادران و افراد دارای مشکل تا ۸:۳۰ شناور باشد.

پور سید آقایی در پایان گفت: یکی از مشکلات جدی ترافیک، خودروهای توزیع در سراسر شهر هستند که بهتر است انجام اموراتشان پیش از ۶ صبح باشد زیرا حال نسبت به قبل توزیعات بسیار گسترش یافته و خودروهای بسیاری در ساعت‌های اوج ترافیک به همین دلیل تردد دارند و بهتر است در نیمه دوم سال که با شروع مدارس همراه شده ساعت توزیع از ۹ تا ۱۱ انجام شود.

در انتهای این جلسه کلانتری رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست استان تهران در خصوص ایرادات خودروهای خودروسازی‌های ایران‌خودرو و سایپا گفت: مسئولان این ۲ شرکت گزارش داده‌اند خودروهای سنگین‌شان دارای عمر استاندارد هستند ولی از نظر آلایندگی دچار مشکل شدند که باید مورد بررسی قرار گیرند.

وی افزود: همچنین شناور شدن ساعت کاری صنوف در ۶ ماهه دوم سال که در اکثر کشورها اجرا می‌شود باید توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت مورد بررسی قرار گیرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها