امنیت جیمیل خود را اینگونه تضمین کنید

کد خبر: 775331

ممکن است برای شما سوال پیش آید چرا گوگل ۲FA را با این همه مزیت، اجباری نمی‌کند. پاسخ ساده است: استفاده از این پروتکل برای بسیاری از افراد سخت است و به همین دلیل ممکن است کلا اکانت گوگل خود را کنار بگذارند. در نتیجه، گوگل ترجیح می‌دهد تمام تخم مرغ‌های امنیتی خود را در سبد ۲FA قرار ندهد.

امنیت جیمیل خود را اینگونه تضمین کنید
نت نوشت: احراز هویت دو مرحله‌ای ۲FA گوگل روشی ساده و بی نظیر برای افزایش امنیت اکانت‌های آنلاین شما است. در این روش شما باید علاوه به وارد کردن رمز عبور برای ورود به اکانت گوگل خود، کد امنیتی را که به تلفن همراهتان ارسال می‌شود وارد کنید. با وجود امنیت بالای این روش به نظر می‌رسد که بیش از ۹۰ درصد از کاربران Gmail مایل به استفاده از آن نیستند. در ادامه با نت نوشت همراه باشید تا با هم نکاتی را برای بهبود امنیت Gmail و اکانت گوگل بررسی کنیم. در کنفرانس امنیتی Usenix Enigma ۲۰۱۸ این هفته در کالیفرنیا، یک نماینده گوگل تعداد کاربرانی که از ۲FA استفاده می‌کنند را به اشتراک گذاشت، و نتایج دلگرم کننده نبود. ممکن است گوگل اقدامات شدیدی برای بهبود پذیرش ۲FA انجام دهد. به نقل از گرژز میلکا، مهندس نرم افزار گوگل، کمتر از ۱۰ درصد کاربران از پروتکل‌های ۲FA گوگل جهت امنیت Gmail استفاده می‌کنند.
راه اندازی و استفاده از سیستم ۲FA گوگل بسیار آسان است. ما قصد داریم در این مطلب نحوه تنظیم آن را به شما آموزش دهیم.
نحوه تنظیم ۲FA) Two-Factor Authentication) برای بهبود امنیت Gmail برای شروع به صفحه تنظمات گوگل بروید و روی دکمه Get Started کلیک کنید. سپس در صفحه بعدی نیز روی دکمه Get Started کلیک کنید. نام کاربری و رمز عبور Gmail خود را وارد می‌کنید تا به صفحه راه اندازی ۲FA بروید. اگر می‌خواهید کد امنیتی از طریق Google Prompt به گوشی شما فرستاده شود روی Try It کلیک کنید و اگر می‌خواهید از طریق sms ارسال گردد روی Don't Use Prompt کلیک کنید.
دکمه Get Started را کلیک کنید. شماره تلفن همراه خود را وارد کنید. دو گزینه پیش رو دارید: (text messages) پیام‌های متنی و (voice calls) تماس‌های صوتی. یکی را انتخاب کنید و سپس روی Try it کلیک کنید.
text messages یا voice calls را انتخاب کنید و سپس Try it را کلیک کنید. بلافاصله پس از کلیک، باید یک کد در گوشی خود دریافت کنید. کد را بدون پیشوند G- وارد کنید و روی «Next» کلیک کنید.
کد دریافت شده در گوشی خود را وارد کنید در صفحه بعدی روی Turn on کلیک کنید.
روی Turn on کلیک کنید هم اکنون شما در صفحه تنظیمات ۲FA گوگل قرار میگیرید، در این صفحه شما میتوانید یک عامل «جایگزین» را برای تایید رمز دو مرحله‌ای انتخاب کنید تا در صورت عدم دریافت پیامک یا متن به آن دسترسی داشته باشید. این را نیز در نظر داشته باشید که گزینه پیش فرض دریافت کد از طریق اس ام اس نسبت به سایر روش‌های موجود از امنیت کمتری برخوردار می‌باشد. یک گزینه جایگزین برای دریافت کد امنیتی انتخاب کنید. اپ Authenticator گوگل یکی از گزینه‌های محبوب است که رمز عبور دوم، یکبار مصرف تولید می‌کند و توسط تعدادی از سرویس‌ها از جمله فیس بوک، Dropbox و مایکروسافت پشتیبانی می‌شود. گزینه بعدی Google Prompt می‌باشد که در صورت فعال کردن این گزینه یک هشدار یا یک اعلان از طرف گوگل که شامل یک کد ۶ رقمی است به گوشی شما ارسال می‌شود. توجه داشته باشید در این روش باید از قبل یک اکانت گوگل مشابه در گوشی خود وارد کرده باشید. شما همچنین می‌توانید لیستی از کد‌های پشتیبان از پیش تعیین شده را چاپ کنید که همیشه می‌توانید از آن برای دسترسی به حساب خود استفاده کنید - مثلا برای زمانی که شما در خارج از کشور سفر می‌کنید و نمی‌توانید پیام‌های متنی دریافت کنید این گزینه مناسبی می‌باشد. شما همچنین می‌توانید از یک کلید verification داخل USB استفاده کنید.
چرا شما باید از ۲FA استفاده کنید ۲FA باعث می‌شود که امنیت Gmail و اکانت گوگل شما بسیار بالا رود تا جایی که اگر یک هکر به پسورد شما دسترسی پیدا کرد با وجود کد امیتی قادر به هک کردن اکانت شما نباشد. اما ظاهرا، استفاده از این سیستم هنوز به اندازه کافی برای بسیاری از کاربران جیمیل ساده نیست. برای اتصال تلفن خود به حسابتان، شما باید یک کد الفبایی با پیام متنی دریافت کنید، سپس آن را در اکانت گوگل کامپیوتر خود وارد کنید. Milka توضیح داد: بیش از ۱۰ درصد از کاربران که این روند را انجام می‌دهند قادر به تکمیل آن نیستند. ممکن است برای شما سوال پیش آید چرا گوگل ۲FA را با این همه مزیت، اجباری نمی‌کند. پاسخ ساده است: استفاده از این پروتکل برای بسیاری از افراد سخت است و به همین دلیل ممکن است کلا اکانت گوگل خود را کنار بگذارند. در نتیجه، گوگل ترجیح می‌دهد تمام تخم مرغ‌های امنیتی خود را در سبد ۲FA قرار ندهد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها