توصیه آیت‌الله نوری همدانی به مسئولان نظام

کد خبر: 1174926

یکی از مراجع تقلید مبارزه با فقر، بی‌عدالتی و افزایش آگاهی مردم را از اصلی‌ترین اهداف نظام دانست و گفت: مسئولان نظام باید برای ریشه کن شدن این معضلات تمام تلاش خود را به کار برده و آرمان‌های انقلاب را در جامعه پیاده کنند.

توصیه آیت‌الله نوری همدانی به مسئولان نظام

آیت‌الله العظمی نوری همدانی صبح امروز در دیدار معاون اقتصادی رئیس جمهور با ابلاغ سلام و آرزوی توفیق برای رئیس جمهور و دولت بر ضرورت تثبیت قیمت‌ها و ریشه‌کن کردن فقر در کشور تاکید کردو اظهار داشت: شعار دولت مردمی و انقلابی دولت سیزدهم نشانگر خاستگاه فکری و عملی این دولت برای خدمت رسانی به مردم است.

وی صداقت در گفتار و صمیمیت در رفتار را یکی از وظایف مسئولان امر بیان کرد و گفت: صداقت در گفتار و صمیمیت نسبت به مردم باید یکی از شاخصه‌های مسئولان نظام مقدس اسلامی باشد. در مشکلات با مردم صادقانه صحبت کنید و مشکلات را با آنها در میان بگذارید. مردم مومنانه و دلسوزانه همواره در کنار نظام و پشتیبان نظام بوده‌اند از این رو در برخورد با آنها صداقت و صمیمیت سرلوح کار شما باشد.

این مراجع تقلید حضور در بین مردم و شنیدن حرف مردم را از نکات مثبت رئیس جمهور دانسته و تاکید کرد: باید این ارتباط ادامه داشته باشد.

آیت‌الله نوری همدانی همچنین بر ضرورت اصلاح نظام بانکی کشور تأکید کرد و افزود: شیوه بانکداری کشور باید مطابق با آموزه‌های اسلامی باشد که با توجه به برنامه‌های دولت برای اصلاح نظام بانکی امیدوارکننده است.

وی مبارزه با فقر، بی‌عدالتی و بالا بردن سطح آگاهی مردم را یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های نظام مقدس اسلامی بیان کرد و در ادامه داد: مسئولان و دست‌اندرکاران نظام باید برای ریشه کردن این معضلات تمام تلاش و سعی خود را به‌کار برده و آرمان‌های انقلاب را در جامعه پیاده کنند.

این مراجع تقلید با اشاره به خدمات محسن رضایی در دوران جنگ تاکید کرد: همان گونه که درجنگ تحمیلی در مقابل دشمن ایستادگی کردید و مشکلات برطرف شد امروز نیز باید درجنگ اقتصادی با برنامه‌ریزی مشکلات را حل کرد و به دولت در این مسیر کمک کرد.

محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور نیز در این دیدار با ابلاغ سلام رئیس جمهور خدمت این مرجع معظم تقلید شیعه گزارشی از اقدامات دولت سیزدهم در زمینه رفع مشکلات اقتصادی و اداره کشور و همچنین برنامه‌های آینده دولت سیزدهم برای رونق و جهش تولید ارائه کرد. 

معاون اقتصادی رئیس جمهور توجه به نیازهای اقتصادی و معیشتی در کنار توجه به مسائل دینی و معنوی مردم را دو وظیفه سنگین دولت سیزدهم برشمرد و افزود: دولت در این مسیر نیازمند نصایح و توصیه‌های مراجع عظام تقلید است. 

وی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم با مشکلات انباشته شده از دهه‌های گذشته در اقتصاد کشور مواجه است، اظهار داشت: نظام پولی و بانکی باید متحول شود و دولت برنامه‌ریزی جدی در این زمینه را آغاز کرده است. 

رضایی ادامه داد: مسئله بانکداری در کشور علاوه بر مشکلات فنی و کارکردی نیازمند مطابقت با قوانین شرع و اسلام است که در این زمینه نیز با بهره‌گیری از نظرات مراجع اصلاح نظام بانکی انجام می‌شود. 

وی همچنین با اشاره برنامه دولت برای اصلاح نحوه پرداخت ارز ترجیحی گفت: بخش مهمی از یارانه اختصاص یافته به مردم قاچاق می‌شد و بخش دیگری نیز به دست جامعه هدف نمی‌رسید، بنابراین اصلاح نظام یارانه‌ای کشور حائز اهمیت اساسی بود و دولت در این راستا برنامه اصلاح نحوه پرداخت ارز ترجیحی از کالاهای اساسی را برای رفع فقر و کمک به جهش تولید در سال جاری آغاز کرد. 

رضایی به نقدینگی عظیم و فراوان در کشور اشاره و تاکید کرد: این نقدینگی به جای ایجاد آبادانی و افزایش تولید تبدیل به عاملی تورم‌زا در کشور در دهه‌های گذشته شده است. 

معاون اقتصادی رئیس جمهور کسری بودجه دولت و استقراض از بانک مرکزی و همچنین خلق پول توسط بانک‌ها به صورت نامتعارف را از دیگر عوامل مهم دامن زدن به تورم در کشور عنوان کرد و گفت: این عوامل باعث شده تا قیمت کالاها در کشور واقعی نباشد و قدرت خرید مردم کاهش یابد و دولت پس از یک آسیب‌شناسی جدی به این نتیجه رسید که باید هر چه سریع‌تر اصلاحات اقتصادی و بانکی آغاز شود. 

رضایی تصریح کرد: باید مردم در اداره و مدیریت اقتصادی کشور سهیم شوند که از جمله برنامه‌های دولت در زمینه تسهیل حضور اقتصادی مردم رونق کسب و کار خانگی و شرکت‌های تولیدی است. 

وی با اشاره به اقدامات دولت در راستای کاهش تورم و با بیان اینکه مدیریت تورم تا پایان سال اولویت دولت است، گفت: در خردادماه امسال به دلیل طرح اصلاح ارز ترجیحی تورم افزایش داشت، اما در ماه‌های بعد کاهش یافت و در حال حاضر شاهد نرخ کاهشی تورم ماهانه هستیم./تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها