«پالایشگاه هندی» خواستار خرید نفت بیشتری از ایران شد

کد خبر: 823871

درخواست این شرکت هندی از شرکت ملی نفت ایران نشان می‌دهد که پالایشگاه‌ها قصد دارند پیش از اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا علیه بخش نفت ایران تا ماه نوامبر، خرید نفتی خود را از ایران افزایش دهند.

«پالایشگاه هندی» خواستار خرید نفت بیشتری از ایران شد

خبرگزاری میزان: پالایشگاه هندی «بهارات پترولیوم- BPCL» خواستار خرید یک میلیون بشکه نفت بیشتر از ایران برای ماه جاری میلادی (ژوئن) شده است.

به گزارش رویترز، درخواست این شرکت هندی از شرکت ملی نفت ایران نشان می‌دهد که پالایشگاه‌ها قصد دارند پیش از اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا علیه بخش نفت ایران تا ماه نوامبر، خرید نفتی خود را از ایران افزایش دهند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ۱۸ اردیبهشت از برجام خارج شد و گفت که تحریم‌های علیه ایران را برمی گرداند. برخی از این تحریم‌ها تا ۹۰ روز بعد از خروج از برجام (ششم اوت - پانزدهم مرداد) و برخی دیگر تا ۱۸۰ روز بعد از برجام (چهارم نوامبر - سیزدهم آبان) برمی گردد.

یک منبع آگاه به رویترز گفت: در این مقطع زمانی، نفت خام ایران جذابیت دارد و موفقیت بیشتری نسبت به سایر نفت‌های خام دارد.

ایران موافقت کرده است که در دوره زمانی ۲۰۱۹-۲۰۱۸ انتقال نفت به پالایشگاه‌های هندی به صورت رایگان انجام شود. این مساله هزینه انتقال نفت را در مقایسه با نفت سایر رقبای منطقه‌ای کاهش می‌دهد.

هند پس از چین دومین مشتری نفت ایران است. دهلی نو در دوره قبلی تحریم ها، همچنان به خرید نفت از ایران ادامه می‌داد. این بار، واردات نفت از ایران و مکانیسم پرداخت پول نفت به تهران تحت تاثیر تحریم‌های احتمالی آمریکا قرار نگرفته است.

یک مقام دولت هند گفت که هیاتی از وزارتخانه‌های دارایی، نفت و خارجه این کشور از روز دوشنبه راهی سفری یک هفته‌ای به اروپا می‌شود تا راه‌های ادامه همکاری تجاری با ایران حتی با وجود تحریم‌های آمریکا را بررسی کند.

این در حالی است که کشور‌های اروپایی نیز به دنبال تدوین بسته‌ای اقتصادی و ارائه آن به ایران هستند. یک مقام هندی اظهار داشت: اروپا این بار موضع متفاوتی اتخاذ کرده است. این بار ما هم در همان قایق نشسته ایم.

هیات هندی قرار است به فرانسه، آلمان، انگلیس و بروکسل سفر کرده و با مقام‌های دولتی و بانکداران اروپایی دیدار کند.

او که رویترز نامش را ذکر نکرد، افزود: این مساله صرفا درباره واردات نفت نیست. ما (اتحادیه اروپا و هند) با محدودیت‌های دیگری مثلا در زمینه بانکی هم مواجه می‌شویم. ما این مشکلات و راه‌های عبور از آن‌ها را به بحث و بررسی می‌گذاریم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها