ماجرای مذاکرات سه و نیم ساعته پوتین با ویتکاف / صلح اوکراین در راه است؟

کد خبر: 1387638

کاخ کرملین اعلام کرد که دیدار و مذاکرات ولادیمیر پوتین با استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا که پنجشنبه شب در مسکو برگزار شد، پس از بیش از سه ساعت و نیم خاتمه یافت.

ماجرای مذاکرات سه و نیم ساعته پوتین با ویتکاف / صلح اوکراین در راه است؟

ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که دیدار و گفت‌ وگوی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، پس از بیش از سه ساعت و نیم پایان یافت.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، کاخ کرملین اعلام کرد که دیدار و مذاکرات ولادیمیر پوتین با استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا که پنجشنبه شب در مسکو برگزار شد، پس از بیش از سه ساعت و نیم خاتمه یافت.

بر اساس این بیانیه، این دیدار و گفت وگو از ساعت ۲۳:۲۵ به وقت مسکو آغاز شد و در ساعت ۳:۰۴ بامداد به وقت محلی پایان یافت که در مجموع سه ساعت و ۳۹ دقیقه به طول انجامید.

در این مذاکرات از طرف روسیه «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور و «کیریل دیمیتریوف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور در همکاری‌های سرمایه‌گذاری و اقتصادی با کشورهای خارجی حضور داشتند.

از سوی آمریکا نیز «جارید کوشنر» داماد دونالد ترامپ و «جاش گرونبام» نماینده سازمان خدمات خرید فدرال در این گفت‌وگوها شرکت کردند.

بنا به گزارش شبکه الجزیره، حل و فصل مناقشه اوکراین محور این دیدار و گفت وگو بوده است.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت