موضع کیهان در قبال نامزدی جهانگیری

کد خبر: 1051101

کسی که نمی‌توانست منشی خود را تغییر دهد، چطور می‌تواند منشا اثر باشد؟

موضع کیهان در قبال نامزدی جهانگیری

گروه سیاست سایت فردا – کاندیداتوری اسحاق جهانگیری در انتخابات 1400 بیش از هر وقت دیگری جدی شده و دلیلش نیز اظهارات، موضع‌گیری‌ها و رویکرد خود وی در هفته‌های اخیر است که  رنگ و بوی انتخاباتی دارد. ضمن آنکه زمزمه‌هایی نیز درباره توافق و اجماع اصلاح‌طلبان درباره وی به گوش می‌رسد. 

همین گمانه‌زنی‌ها است که سبب شده، روزنامه اصولگرای کیهان امروز این نکته را مورد توجه قرار دهد. کیهان در ستون اخبار ویژه خود، مصاحبه ناصر قوامی با سایت «نامه نیوز» که در انتقاد از کاندیداتوری جهانگیری بود را بازنشر داده است. 

در این گزارش آمده است: « اسحاق جهانگیری این روز‌ها بیش از قبل فعال است. سفر می‌رود، سخنرانی می‌کند، وعده گفتن ناگفته‌ها را می‌دهد، همچنین از ماندن در دولت و استعفا ندادن دفاع می‌کند. او مدعی است که به بهای کاهش محبوبیت خود ایستادگی کرده و نخواسته در جنگ اقتصادی، از مسئولیت شانه خالی کند. سوال هم دقیقا همین جا است و کاش آقای جهانگیری می‌گفت که در نتیجه این ایستادگی چه تغییری در وضع موجود و اوضاع و احوال مردم ایجاد شده است؟! اصلاح‌طلبان می‌دانند که پاسخ به این پرسش منفی است و برای همین حتی اگر به صراحت این را نگویند، به این نکته اشاره دارند که بهتر بود جهانگیری استعفا داده و حداقل زمینه مساعدتری را برای کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰ فراهم می‌کرد.ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با نامه‌نیوز تاکید کرد: «اگر آقای جهانگیری استعفا می‌کرد امروز به مراتب زمینه بهتری برای ریاست‌جمهوری داشت و احتمال رای‌آوری او خیلی بیشتر از الان بود.»

او در پاسخ به این سوال که نتیجه ماندن مورد اشاره جهانگیری در دولت چه بوده است؟ گفت: «به هر صورت او در مقام معاون رئیس‌جمهور، در حد اختیارات خدماتی داشته که نمی‌توان آن را منکر شد. به هر حال اداره کشور کار ساده‌ای نبوده است. آقای جهانگیری نیز در این زمینه کار کرده و همیشه هم بیشتر از سایرین مورد هجمه و انتقاد قرار گرفته است».

وی در پاسخ به اینکه آیا این توجیه برای ماندن در دولت با اظهارنظر پیشین جهانگیری که گفته بود حتی اختیار تغییر منشی خود را ندارد، در تعارض نیست؟ گفت: «در فقه ما آمده است که آنچه انسان می‌تواند انجام دهد را نباید با آنچه که نمی‌تواند انجام دهد مقایسه کرد. او در دولت مانده و به هر حال تا جایی که توانسته کار کرده است. تشخیص او این بود که اگر بماند بیشتر می‌تواند خدمت کند تا اینکه به خاطر حفظ محبوبیت خود، کنار برود. به نظر من هم تشخیص او درست بوده است. ضمن اینکه وقتی گفت من نمی‌توانم منشی خود را عوض کنم برای این بود که نشان دهد اختیارات او محدود بوده است».

کیهان اما در پایان این نکته را متذکر می‌شود که «قوامی توضیح نداده، کسی که می‌گوید حتی اختیار تغییر منشی خود را نداشته، چگونه توانسته منشأ اثر باشد؟»

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها