عزیزی: مجلس حامی دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی خواهد بود

کد خبر: 1212173

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی با تاکید بر اینکه دستگاه دیپلماسی باید حرکت منطقی و هوشمندانه توسعه مناسبات با همسایگان را در سال ۱۴۰۲ ادامه دهد، گفت: مجلس نیز آماده پشتیبانی تقنینی از راهبردهای حوزه سیاست خارجی دولت در سال پیش روست.

عزیزی:  مجلس حامی دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی خواهد بود

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی با تاکید بر اینکه دستگاه دیپلماسی باید حرکت منطقی و هوشمندانه توسعه مناسبات با همسایگان را در سال ۱۴۰۲ ادامه دهد، گفت: مجلس نیز آماده پشتیبانی تقنینی از راهبردهای حوزه سیاست خارجی دولت در سال پیش روست.

ابراهیم عزیزی  با یادآوری اقدامات دستگاه‌ دیپلماسی در حوزه سیاست خارجی در سال 1401 و اولویت‌های این حوزه برای سال 1402، گفت: جمهوری اسلامی ایران همیشه به عنوان یک راهبرد ارتباطات توسعه یافته، متوازن و متکی بر منافع ملی خود را دنبال کرده است و اساسا آن را مبنای عمل خود قرار داده به ویژه ارتباط موثر با همسایگان و حضور در پیمان‌های منطقه‌ای که می‌تواند برای همه کشورها، منافع مشترک را به همراه داشته باشد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: دستگاه دیپلماسی در سال 1402 این حرکت منطقی و هوشمندانه را باید ادامه دهد و تلاش کند تا هدف گذاری‌ها از سرعت، دقت و کیفیت لازم برخودار باشند تا بتوان به تمام اهداف برنامه‌ریزی حوزه سیاست خارجی دست پیدا کرد.

وی همچنین یادآور شد: همه باید بپذیرند که ظرفیت‌های مشترک بین ایران و همسایگان وجود دارد و اگر این ظرفیت‌ها کنار یکدیگر قرار گیرند و از تعامل و هماهنگی برخوردار باشند، می‌توانیم به تمام اهداف مشترک برسیم لذا اولین اقدام مهم و ضروری دستگاه دیپلماسی برای سال 1402 ادامه همین حرکت منطقی، هوشمندانه و توسعه و عمق دادن به این راهبرد است.

عزیزی تصریح کرد: نکته دیگر اینکه کشورهای منطقه را باید به این درک برسانیم که ظرفیت های مشترک می‌تواند منافع مشترک را به همراه داشته باشد، همراه سازی یکی از موضوعات مهمی است که دیپلماسی باید روی آن کار کند. همچنین پرهیز از اقدامات و موضوعاتی که منتهی به سوء استفاده دشمنان نظام اسلامی به ویژه برخی نظامات زورگو و سلطه‌گر شود، باید در دستور قرار گیرد.

وی بیان کرد: ما باید مراقبت کنیم و اجازه دخالت در امور منطقه را به نظامات سلطه‌گر ندهیم و با اقناع سازی و تعامل دوجانبه از حضور و نفوذ نظامات و کشورهای سلطه گر در امنیت منطقه جلوگیری کنیم و مانع آنها شویم. اگر این مسیر را با قوت، قدرت، توسعه و عمق نگری دنبال کنیم و تعامل کشورها را در این مسیر به همراه داشته باشیم، خیلی از اهداف و توطئه دشمن را در منطقه خنثی خواهیم کرد.

عزیزی یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران همیشه با حُسن نیت با همسایگان برخورد کرده و دست دوستی و مودت خود را به سمت همسایگان دراز کرده است، همسایگان ما هم باید تلاش کنند تا از حضور و نفوذ کشورهای فرامنطقه‌ای که رفاه منطقه را بر هم می‌رنند، جلوگیری کنند. امیدواریم این رویکرد در سال 1402 ادامه پیدا می کند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: مجلس شورای اسلامی حامی و پشتیبان دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی خواهد بود. ما در سال 1401 و در راستای پیوستن دولت ایران به پیمان شانگ‌های در کوتاه ترین زمان ممکن مفاد این پیمان را بررسی و به تصویب مجلس رساندیم و با همکاری شورای نگهبان در اختیار دولت قرار دادیم. در سایر پیمان‌ها هم که دولت اراده کند، مجلس آمادگی پشتیبانی تقنینی از راهبردهای دولت و دستگاه دیپلماسی خواهد بود./خانه ملت

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها