وام بلاعوض | وام بلاعوض تامین اجتماعی | وام بلاعوض رهبری

واریز هدیه رئیسی ویژه عید نوروز برای مردم | وام بلاعوض 20 میلیونی بدون ضامن به یارانه بگیران | شرایط وام 30، 100 و 300 میلیونی دم عید

کد خبر: 1272226

دور جدید ثبت نام وام بلاعوض 30 تا 300 میلیون تومانی دولت به خانوارهای کم درآمد و دهک های پایین جامعه ویژه دهه فجر آغاز شد.

واریز هدیه رئیسی ویژه عید نوروز برای مردم | وام بلاعوض 20 میلیونی بدون ضامن به یارانه بگیران | شرایط وام 30، 100 و 300 میلیونی دم عید

خبرنگار شکیبا بقال زاده: ثبت نام وام 30 تا 300 میلیون تومان برای مشتریان حقوقی، در شعب بانک دی آغاز شد.

در طرح باران، تمامی مشتریان حقیقی /‌‌‌ حقوقی(برای کارکنان خود) و مشتریان حقوقی دارای کسب و کارهای خرد و دانش‌بنیان می‌توانند با افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز، از امتیاز دریافت وام قرض‌الحسنه باران بهره مند شوند.

مبلغ وام برای متقاضیان حقیقی بین 30 میلیون تا 300 میلیون تومان و میزان وام برای متقاضیان حقوقی حداکثر 750 میلیون تومان قابل پرداخت است.

مدت سپرده گذاری در این طرح حداقل 1 ماه و حداکثر 12 ماه است و در صورت رعایت حداقل مبلغ طی دوره سپرده گذاری، امتیاز اعطای وام قرض‌الحسنه طرح بر اساس میانگین دوره سپرده‌گذاری محاسبه می‌شود.

حداقل مبلغ میانگین برای محاسبه امتیاز دریافت این وام، 10 میلیون تومان در نظر گرفته شده است. کارمزد این وام نیز 4 درصد و مدت بازپرداخت اقساط بین 6 تا 60 ماه متناسب با نیاز مشتری، متغیر است.

در وام طرح باران بانک دی نسبت وام دریافتی به میانگین سپرده بر اساس جدول ذیل محاسبه شده است:

امکان اتصال حساب‌های این طرح به دستگاه‌های POS و IPG کسب و کارها وجود داشته و شرکت ها و سازمان ها در صورت ایجاد میانگین حساب و کسب امتیاز مربوطه، می توانند با ارائه معرفی نامه به پرسنل خود، آنها را از مزایای این طرح برخوردار کنند.

مشتریان حقیقی نیز می توانند امتیاز خود را مشروط به تکمیل و امضاء فرم «رضایت نامه واگذاری حق امتیاز سپرده» به بستگان درجه یک شامل پدر، مادر، فرزندان، خواهر، برادر و همسر منتقل کنند.

مشتریان بانک دی می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر درباره این طرح به شعب یا باجه‌های بانک در سراسر کشور مراجعه کرده و یا با شماره 02128930 تماس حاصل فرمایند.

وام بلاعوض 100 میلیونی برای این افراد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان از پرداخت ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بلاعوض به دانشجویان تحت پوشش امداد استان خبر داد.

جلال شیخ‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر ۳۸ هزار دانش‌آموز، ۳ هزار و ۲۰۳ دانشجو  و ۷۸۰ نفر نخبه و استعداد برتر تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی‌(ره) لرستان هستند.

وی اضافه کرد: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب تسهیلات به دانشجویان تحت پوشش امداد لرستان پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان بیان کرد: همچنین ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به دانشجویان تحت پوشش امداد لرستان پرداخت شده است.

وام بلاعوض

شیخ‌پور به کمک‌های پرداخت شده به دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: ۸ هزار و ۶۹۰ پک لوازم‌التحریر و ۴۹۳ تبلت به این افراد از سوی کمیته امداد لرستان اعطاء شده است.

وی بیان کرد: همچنین یک‌هزار و ۵۳۰ نفر از دانش‌آموزان تحت پوشش به یکی از موسسات آموزشی معرفی و ۹۵۰ میلیون تومان به قبولین تیزهوشان و نمونه دولتی پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان به کمک‌های پرداخت شده به نخبگان تحت حمایت کمیته امداد اشاره و تصریح کرد: ۲  میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی و ۲۷۷ میلیون تومان کمک بلاعوض به نخبگان استان نیز کمک شده است.

سرپرست معاونت مشارکت‌های مردمی، اشتغال و مؤسسات غیردولتی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی اعلام کرد که ۱۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به منظور تأمین مسکن مددجویان این سازمان پرداخت خواهد شد.

این کمک در قالب طرح تأمین مسکن است و به اشکالی چون خودمالکی، خریداری‌شده، مسکن ملی یا مسکن مهر قابل پرداخت است و مددجویان برای دریافت این مبلغ باید سند شش‌دانگ ملک را که به نام خودشان است، ارائه دهند. همچنین مددجویان باید توجه داشته باشند ملک خریداری شده نباید بیش از ۲۰ سال عمر داشته باشد و البته از بستگان درجه یک نیز خریداری نشود.

خالدی اضافه کرد: در پرداخت این مبلغ تاکنون مشکلی نداشته‌ایم و محدودیتی هم در شدت معلولیت متقاضیان قائل نشده‌ایم تا همه افراد واجد شرایط بتوانند از این کمک استفاده کنند.

وی خاطرنشان ساخت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۱۷ مورد کمک بلاعوض تأمین مسکن پرداخت شده است که مبلغ ۲۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان می‌شود.

خالدی همچنین متذکر شد: در کنار طرح یادشده، سازمان بهزیستی کشور طی تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد مستضعفان، برای خانواده‌های دارای ۲ معلول یا بیشتر، تسهیلات ویژه‌ای در نظر دارد؛ بدین منظور در مسکن شهری مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان و در مسکن روستایی ۱۵۰ میلیون تومان به متقاضیان کمک بلاعوض تعلق می‌گیرد، در حال حاضر، ۲۴۰ مورد پرداخت انجام شده است که ۱۴۰ مورد مسکن شهری و ۱۰۰ مورد نیز مسکن روستایی بوده است.

وام بلاعوض 30 میلیون تومانی دولت به این خانوارها

مدیرعامل مرکز نیکوکاری دانشگاه‌های استان کردستان، اهم فعالیت‌های این مرکز را در سه ماهه پاییز ۱۴۰۲ تشریح کرد.

غلامحسن نورعلی مدیرعامل مرکز نیکوکاری دانشگاه‌های استان کردستان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج گفت: در طی سه ماهه گذشته در راستای کمک به نیازمندان فعالیت‌های متعددی صورت گرفت که از اهم آن‌ها می‌توان به اهدا وام بلاعوض سی میلیبون تومانی به این خانواده‌ها نام برد.

وی افزود: اهدا دو تخته فرش ۹ متری توسط خیر به خانواده مددجویان در محلات غفور و نایسر، بازدید از زنان سرپرست خانوار و اهدا بسته‌های کمک معیشتی گوشت و برنج، واریز وام های ۳۰ میلیون تومانی بلاعوض جهت کارآفرینی خانواده‌های نیازمند، تهیه وسایل فرش بافی و ویزیت و کنترل بیماری نیازمندان به صورت رایگان توسط از اهم فعالیت‌های این مرکز در پاییز سال جاری بوده است.

نورعلی یادآور شد: شناسایی نیازمندان از طریق معرفی مردم و بازدید میدانی توسط کارشناسان این مرکز صورت می‌گیرد.

وی در پایان از همکاری و مساعدت خیرین نهایت تشکر را کرد و از سایر خیرین استان دعوت کرد با اهدای کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود به این مرکز یاریگر نیازمندان باشند.

آغاز واریز وام 20 میلیونی بلاعوض دولت به این خانوارها

رئیس دبیرخانه پیگیری و هماهنگی مناسب‌سازی کشور گفت: برای مناسب‌سازی خانه‌های افراد دارای معلولیت اکنون ۲۰ میلیون تومان بلاعوض پرداخت می‌شود که ممکن است این مبلغ افزایش یابد.

غلامرضا رضایی‌فر، با بیان اینکه مردم می‌توانند مشکل مناسب‌سازی منزل خود را با سامانه معبر مطرح کنند و این موضوع در سامانه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، افزود: تمام شهروندان درصورت داشتن مشکل مناسب‌سازی می‌توانند به سامانه معبر با شماره ۳۰۰۰۰۱۲۳۲۲ پیامک ارسال کنند.

شهروندان می‌توانند از طریق سامانه معبر، فردی را که در خانه‌اش مشکل جسمی دارد و خانه‌اش دسترس‌پذیری ندارد، به ما معرفی کنند و ما از طریق واحدهای مربوطه ۲۰ میلیون تومان بلاعوض می‌پردازیم و سعی می‌شود برای مناسب‌سازی آن خانه اقدام شود.

وی گفت: برای مناسب‌سازی و تغییرات سرویس بهداشتی و تردد به حیاط یا آشپزخانه، کمک می‌کنیم و مشاوره می‌دهیم. اگر مناسب‌سازی مربوط به محل زندگی آنها باشد، ما با شهرداری و اگر مربوط به محل کار باشد با دستگاه مربوطه هماهنگ می‌کنیم.

منبع: ایسنا

۲

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها