در جلسه کمیسیون های تخصصی مجلس چه گذشت؟/وزرای راه و صمت سه شنبه در راه کمیسیون عمران

کد خبر: 1124772

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از حضور وزرای راه و صمت در نشست روز سه شنبه این کمیسیون خبر داد.

در جلسه کمیسیون های تخصصی مجلس چه گذشت؟/وزرای راه و صمت سه شنبه در راه کمیسیون عمران

عبدالجلال ایری سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، از حضور وزرای راه و صمت در نشست روز سه شنبه این کمیسیون خبر داد.

وی ادامه داد: قرار است آقایان قاسمی و فاطمی امین درباره افزایش قیمت مصالح ساختمانی و تاثیر آن در ساخت مسکن با توجه به قانون جهش تولید و ساخت مسکن توضیحاتی به اعضای کمیسیون عمران بدهند.

 کمیسیون شوراهای مجلس معافیت شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از پرداخت حق ثبت املاک را لغو کرد

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور از بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه درآمد پایدار شهرداری ها و دهیاری ها در این کمیسیون و لغو معافیت شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از پرداخت حق ثبت املاک خبر داد.

محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 3 بهمن ماه) این کمیسیون اظهار داشت: بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه درآمدهای پایدار شهرداری و دهیاری ها در دستور کار این کمیسیون بود، این شورا 6 ایراد به مصوبات مجلس گرفته بود، در ماده 4 به تعیین عوارض توسط مراجع ذی صلاح اشاره شده بود که مقرر گردید موضوع مجددا در کارگروه بررسی شود.

وی افزود: در تبصره یک ماده 9 این لایحه که مربوط به معافیت شهرداری ها و دهیاری ها و سازمان های وابسته به آنها از پرداخت حق ثبت املاک بود به دلیل ایراد اصل 75، این تبصره برای تامین نظر شورای نگهبان حذف شد.

وی گفت: ایراد بعدی شورای نگهبان به ماده 11 بود، در این ماده یک بار معافیت از پرداخت عوارض انتقال ملک برای افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و افراد ناتوان در نظر گرفته شده بود که شورای نگهبان تاکید داشت که این معافیت صرفا نباید برای یک نوبت باشد بلکه باید بتوان از آن دفعات بیشتری استفاده کرد، از این رو مقرر شد در کارگروه موضوع مورد بررسی قرار گیرد و نظر نهایی به کمیسیون اعلام شود.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس بیان کرد: در مصوبه مجلس تاکید شده بود که مطالبات شهرداری‌هایی که بیش از یک میلیارد ریال است در حکم مستند و لازم الاجرا باشد که طبق نظر شورای نگهبان مقرر شد مستند به اسناد قطعی باشد و این موضوع رفع ابهام شد، در خصوص آیین نامه اجرایی این لایحه و تصویب آن در وزات کشور و شورای عالی استان ها نیز رفع ابهام صورت گرفت.

 کمیسیون صنایع ظرف یک هفته نظرات درباره طرح مربوط به ساختار صنعت خودرو را جمع‌بندی می‌کند

رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: در جلسه امروز کمیسیون، طرحی درباره ساختار صنعت خودرو ارائه شد و مقرر شد ظرف یک هفته، اعضای کمیسیون نظرات خود را جمع‌بندی کنند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی امروز ( یکشنبه 3 بهمن) در گفت‌وگو تلویزیونی اظهار داشت: گفت: در جلسه امروز کمیسیون صنایع طرحی درباره ساختار صنعت خودرو ارائه شد.

وی افزود: اعضای کمیسیون صنایع مجلس نسبت به این طرح ایراداتی داشتند که مقرر شد ظرف یک هفته اعضای کمیسیون نظرات خود را مطرح کنند و این نظرات جمع‌بندی شود، سپس جلساتی برگزار شود تا بتوانیم به نظر واحدی برسیم.

رئیس کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد: دولت نباید رقیب بخش خصوصی شود و باید تصدی‌گری در خودروسازی را رها کند و زمینه رقابت را فراهم کند.

اکبری تالارپشتی درباره ایراد هیات عالی نظارت به مصوبه واردات خودرو، تصریح کرد: مجلس بر این مصوبه اصرار کرد و این مصوبه به مجمع تشخیص مصحلت نظام ارسال شد.

 تاکید کمیسیون انرژی مجلس بر مکانیزه کردن انبارهای نفت و استانداردسازی تانکرهای سوخت

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از تاکید این کمیسیون بر مکانیزه کردن انبارهای نفت و استانداردسازی تانکرهای سوخت و انبارهای نفت و توزیع فرآورده توسط تانکرها خبر داد.

تاکید کمیسیون انرژی مجلس بر مکانیزه کردن انبارهای نفت و استانداردسازی تانکرهای سوخت

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جزئیات نشست امروز(یکشنبه 3 بهمن) این کمیسیون به حضور مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی و مدیر نظارت بر صادرات وزارت نفت جهت بررسی گزارش واصله در رابطه با آسیب‌شناسی تولید و توزیع فرآورده‌های نفتی در کشور و بررسی پیشنهاد راه‌اندازی سامانه جامع مدیریت هوشمند انرژی، اشاره کرد.

نخعی با بیان اینکه اعضای کمیسیون دغدغه‌ها و نکات مددنظر خود را بیان کرده و مقرر شد؛ این موضوع در کمیته تخصصی مورد بررسی بیشتری قرار گیرد، ادامه داد: چالش‌های بسیاری در حوزه تولید و توزیع فرآورده‌های نفتی به‌ویژه اختلاف میان فرآورده‌های توزیعی در انبارها، مخازن نفتی، تانکرهای سوخت، کنترل خروج فرآورده از کشور، تخلف مالی و... وجود دارد که در گزارش واصله به آن‌ها اشاره شده بود.

وی تصریح کرد:‌ با توجه به اهمیت مسائل باید کمیسیون انرژی از لحاظ تقنینی و نظارت دقیق و وزارت نفت با کار اجرایی درست این مهم را ساماندهی کنند، همچنین باید "سامانه ملی میترینگ" در بخش بالادستی و پایین دستی نفت که مربوط به انبارهای نفت و توزیع فرآورده توسط تانکرها است عملیاتی و اجرایی شود چراکه تولید و توزیع فرآورده در بخش‌های مختلف را شفاف می‌کند، هرچند این مهم تکلیف قانونی وزارت نفت است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: اکنون ابهاماتی در این حوزه همچون میزان موجودی خطوط لوله فرآورده‌های نفتی، عرضه و تحویل فرآورده‌های نفتی میان انبارهای نفت، میان انبارهای نفت و جایگاه‌ها، انبارهای نفت و مصرف‌کننده و ... وجود دارد و بعضا اختلاف‌های پیش می‌آید به همین دلیل لزوم مکانیزه کردن انبارهای نفت، استانداردسازی تانکرهای سوخت ضروری است و اجرای کامل «سامانه ملی میترینگ» به شفافیت بیشتر و جلوگیری از سوءاستفاده‌ها و فسادهای احتمالی کمک خواهد کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها