بسیاری از مردم هنوز از رمز عبور 123456 استفاده میکنند

کد خبر: 1051402

نتایج تحقیقات نشان میدهد که هنوز بسیاری از مردم دنیا هنوز از رمز عبور 123456 استفاده میکنند و هیچگونه اطلاعی از مزایای پسوردهای بیومتریک ندارند.

yRrvPmYamvlz

بیماری کرونا مردم را مجبور کرده است تا به زندگی و کار بر روی دنیای دیجیتال روی بیاورند و از این روی رمز عبور و امنیت دیجیتال وارد فاز جدیدی شده  و اهمیت آن از سالهای گذشته مشهودتر گشته است. در دپارتمان اخبار هک و امنیت رسانه فناوری تکنا آمده است که افزایش امنیت رمز عبور مهمترین کاری است که افراد می توانند برای محافظت از داده های خود انجام دهند و با توجه به نزدیکی روز حریم خصوصی سال ۲۰۲۱، این روز میتواند بهانهای باشد تا ما رمزهای عبور خود را بررسی و بروز کنیم.

تقریباً 75 درصد از افراد به دلیل نقض امنیت مجبور شده اند رمز خود را تغییر دهند و 66 درصد این افراد از انجام این کار چندان دل خوشی ندارند.

تحقیقات نشان می دهد که:

  •  95 درصد پاسخ دهندگان به حریم خصوصی داده های خود اهمیت می دهند.
  •  دو سوم پاسخ دهندگان از تغییر رمز عبور خود احساس نارضایتی میکنند.
  •  25 درصد از پاسخ دهندگان احساس می کنند هیچ کنترلی بر حریم خصوصی دادههای خود ندارند.

کارشناسان امنیت سایبری رسانه اخبار فناوری تکنا توصیه میکنند که ‌هنگام تغییر رمز عبور باید به این نکته توجه داشت که باید رمز عبور جدید به اندازه کافی قدرتمند باشد تا هکرها نتوانند به راحتی به آن دستیابی پیدا کنند. این مورد بدین معناست که در رمز عبور میبایست ترکیبی از حروف، علائم و اعداد استفاده کرد. با این وجود، اکثر رمزهای عبور مورد استفاده از سادهترین ساختار ممکن بهره میبرند. جالب است بدانید که هنوز متداولترین رمز عبور مورد استفاده پسورد "123456" است که توسط دو میلیون و ششصد هزار نفر در سراسر دنیا استفاده میشود. به دنبال آن رمزهای همچون 123456789، picture 1، 12345678، 111111، 123123،12345 و Senha بیشترین استفاده کننده را دارا میباشند.

در این بررسی آمده است که : ‌جو پالمر مدیر ارشد شرکت iProov که در حوزه احراز هویت بیومتریک آنلاین فعالیت میکند؛ قصد دارد معضل تغییر رمز عبور را مورد بررسی قرار دهد و در این باره به خبرگزاری دیجیتال ژورنال چنین گفته: «مصرف کنندگان در دنیای مجازی و آنلاین احساس امنیت ندارند. گذر واژه ها برای محافظت از داده های خصوصی دیگر گزینه قابل اطمینان محسوب نمیشوند. تحقیقات اخیر ما تأیید میکند که بیش از نیمی از مصرف کنندگان ایالات متحده به دلیل نقضهای امنیتی مجبور شده اند چندین بار رمز عبور خود را تغییر دهند. اکنون زمان آن است تا در این زمینه خود را بروز کنیم و از حسگر تشخیص چهره بیومتریک و هوش مصنوعی برای حفاظت از داده های خود استفاده کنیم. ‌با استفاده از این رویکرد می توان اطمینان حاصل کرد شخصی که آنلاین شده همان صاحب اصلی حساب کاربری است و شخص حقیقی محسوب میشود و میتوان کارهای احراز هویت را پیش ببرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها