دکه/ بررسی مهم‌ترین عناوین مطبوعات کشور

القای مدعیان اصلاحات به دشمنان ایران چیست؟

کد خبر: 1200687

در بسته خبری پیش رو به بررسی مهم‌ترین عناوین مطبوعات کشور می‌پردازیم.

القای مدعیان اصلاحات به دشمنان ایران چیست؟

گروه سیاست سایت فردا: در بسته خبری پیش رو به بررسی مهم‌ترین عناوین مطبوعات کشور پرداخته می‌شود.

کیهان: دستورکار مدعیان اصلاحات القای فقر و و ارسال پالس ضعف به دشمن است

غربی‌ها برای تنظیم رویکردشان در قبال ایران از تحلیل‌ها و اطلاعاتی که از جانب رسانه‌ها و فعالان سیاسی به‌طور عمومی منتشر می‌شوند نیز استفاده می‌کنند.

کیهان در این زمینه نوشته: غربگرایان داخلی مشغول کارند؛ تیز کردن قمه اراذل و تیغ کند تحریم‌ها.

دستورکار مدعیان اصلاحات در روزنامه‌های زنجیره‌ای؛ القای فقر و ناتوانی و ارسال پالس ضعف و انفعال به دشمن است. روزنامه سازندگی در سرمقاله خود با عنوان «فضای پرتنش» به اعتبازردایی از مقاومت و مواضع انقلابی وزیر خارجه کشورمان در قبال تروریستی اعلام کردن سپاه از سوی اروپایی‌ها پرداخت و نوشت: «باید توجه داشت در هر سطحی که در این‌باره تصمیم‌گیری شود (خروج از ان‌پی‌تی) باید عواقب این تهدید ایران هر اندازه که به‌حق باشد سنجیده شود. عواقبی از این قبیل که خروج ایران از این معاهده می‌تواند یک جبهه جدید در عرصه بین‌الملل در قبال ایران ایجاد کند. نیازی به گفتن نیست که بعد دیگر این مسئله از بین رفتن برجام است.»

این ادبیات و این مواضع اصلاح‌طلبان در طول ماه‌های گذشته بود که نتیجه آنها چیزی جز القا و باور‌سازی فقر، بدبختی و ناتوانی دولت در اداره کشور و نهایتاً ارسال پالس ضعف و انفعال به خارجی نبوده است.

صبح نو عنوان کرد: واقع‌گرایی بورل در مقابل رادیکالیسم معارضین ایران

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به‌تازگی موضعی اتخاذ کرده که خوشایند اپوزیسیون و لابی‌های صهیونیستی نیست. بورل صراحتا گفته که قراردادن نام سپاه در لیست سازمان‌های تروریستی نیازمند تصمیم دادگاه یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و تاکید کرده: «نمی‌توانید بگویید چون شما را دوست ندارم، پس شما را تروریست می‌دانم.»

صبح نو در این ارتباط نوشته: نگاه و رویکرد واقع‌گرایانه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به رادیکالیسم برخی نهادهای اروپایی که آشکارا تحت تاثیر ایده‌های براندازانه اپوزیسیون نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، طی مدت اخیر توسط سایرین نیز بازتاب و بازنشر یافته است.

خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال اخیرا به نقل از یکی از مقامات ارشد اتحادیه اروپا که اشاره‌ای به نام او نشده، نوشت: «فکر می‌کنم [قرار دادن نام سپاه در فهرست گروههای تروریستی] ایده خوبی نیست چون باعث می‌شود شما نتوانید به مسائل دیگر بپردازید». همزمان، خبرگزاری رویترز نیز به نقل از دو منبع اروپایی گزارش داده که اتحادیه اروپا فعلا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های موسوم به «تروریستی» قرار نخواهد داد.

البته واقع‌گرایی بورل، معارضین و مخالفینی هم در میان سران اروپایی دارد.

بورل با همراهی معاونش "انریکه مورا"، پیش تر نیز نشان داده بود که مواضعش در قبال ایران، از سنخ محافظه‌کارانه است و نسبتی با رادیکالیسم ضد ایرانی ندارد.

جام‌جم: پیام ایران قوی به اروپا رسید

دست‌افشانی و هیجان براندازان و تجزیه‌طلبان از مانور رسانه‌ای بر سر قرار دادن نام سپاه در فهرست گروههای تروریسی از سوی اتحادیه اروپا خیلی زود به سردی گرائیده و مشخص شده که این اقدام به آن آسانی‌ها که تصور می‌کردند، نیست.

جام جم در این خصوص نوشته: عقب‌نشینی اتحادیه اروپا از افزودن نام سپاه در فهرست موسوم به سازمان‌های تروریستی اتفاق مهمی بود که دیروز اخبار مربوط به منازعه اخیر ایران و اروپا را تحت تاثیر قرار داد و طبق آنچه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مورد افزودن نام سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی اعلام کرده ابتدا باید دادگاه یک کشور عضو، حکم صادر کند.

بعد از شوک جوزپ بورل به اروپایی‌ها، برخی ناظران بین‌المللی این اظهارات را عقب‌نشینی اتحادیه اروپا از قطعنامه نسنجیده و ضدایرانی پارلمان اروپا در مقطع فعلی می‌دانند.

یک مقام ارشد اتحادیه اروپا به خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال گفت که قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های موسوم به تروریستی پیشنهاد خوبی نیست. موضع وزرای خارجه آلمان و فرانسه که احتمالا نمی‌توانند کار خاصی علیه سپاه انجام دهند و به همین دلیل به گزافه‌گویی و موضع‌گیری‌های دسته چندم روی آورده‌اند.

فرهیختگان عنوان کرد:  ایرادات فرهنگی؛ مهم‌ترین مانع حضور زنان در عرصه مدیریتی

مباحثه بر سر اینکه چه مسائلی باعث شده احساس تبعیض میان زنان و مردان شکل بگیرد از موضوعات دیرپاست که در ذیل آن از مسائل حقوقی گرفته تا سرفصل‌های فرهنگی و اجتماعی مورد بحث قرار می‌گیرند.

فرهیختگان در این باره نوشته: اولین مانع حضور زنان در عرصه‌های تصمیم‌گیری همان‌طور‌که خود رهبری در دیدار با بانوان اشاره کردند بحث فرهنگی ما است. یعنی به‌لحاظ قانونی ما هیچ مشکلی نداریم. حتی در بحث ریاست‌‌جمهوری بسیاری کلمه «رجال» را اعم از زن و مرد تفسیر می‌کنند. بحث ریاست‌‌جمهوری را هم که نادیده بگیریم در سطح نمایندگی مجلس و وزارت هیچ ممانعت حقوقی وجود ندارد.

مانور بیش از اندازه بر مساله حجاب و نادیده گرفتن سایر مسائل باعث ناامیدی مطالبه‌گران مسائل حوزه زنان است. با این وجود در این مورد هم باید همان بحث فرهنگی که رهبر انقلاب بر آن اصرار دارند پیگیری شود.

دیدگاه رهبری دیدگاه به‌روزی است. به‌طور مثال در بحث خانه‌داری ایشان بیان داشتند اصل و اساس خانه خانم‌ها هستند نه اینکه خانه‌نشین باشند. این دقیقا خلاف دیدگاه غلط و مرسومی است که معتقد است خانم‌هایی که مشغول فعالیت بوده و کار فرهنگی می‌کنند از زمان خانواده خودشان می‌زنند.

جوان: نقض حقوق زنان در غرب زبانزد است

تاکنون و به‌ویژه در ماههای اخیر گزارش‌ها و تحلیل‌های گوناگونی درباره تفاوت جایگاه زنان در ایران و غرب منتشر شده است.

روزنامه جوان نیز در این ارتباط نوشته: در میان همه مصادیق نقض حقوق بشر در غرب، نقض حقوق زنان و خشونت علیه آن‌ها در همه طبقات اجتماعی، اقتصادی، نژادی، سنی و جغرافیایی در غرب زبانزد است.

براساس گزارش مرکز جرایم امریکا، روزانه در این کشور به طور میانگین ۱۸۷۱ زن مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند. در ارتش امریکا از هر سه زن دست‌کم یک نفر مورد تجاوز قرار می‌گیرد.

اعترافات سوفی بورک در مصاحبه با اسکای نیوز که از سن ۲۱ سالگی در نیروی دریایی ملکه انگلیس شاغل بود درباره آزار‌های جنسی و رفتار‌های غیر اخلاقی که همکارانش با او داشته‌اند آن‌قدر تکان‌دهنده است که هیچ انسانی در هیچ سطحی نمی‌تواند این رفتار‌های شنیع را بپذیرد.

افزایش تجاوز در کانادا بسیار شدید است به گونه‌ای که بر اساس گزارش خبرنگاران ۴۶۰ هزار تجاوز در سال در کشور کانادا اتفاق می‌افتد.

تجاوز و خشونت گسترده به زنان در جوامع غربی در شرایطی در چنین سطح وسیعی انجام می‌شود که دولت‌های غربی مدعی و مدافع حقوق زنان هستند و کشورشان را به عنوان الگویی از یک جامعه آرمانی معرفی می‌کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها